Medlemmer i sentralstyret. Foto.

  KRFUS 77.ORDINÆRE LANDSMØTE

  21. - 22. oktober

  KrFUs landsmøte 21. til 22.oktober på Thon Hotel Vettre i Asker.

   

  Møtestart, sted og transport

  Landsmøte avholdes i år på Thon Hotel Vettre i Asker. Landsmøtet åpnes offisielt lørdag kl. 11:00. Landsmøtet avsluttes kl. 17:00 søndag. Se program for helgen under under filer. Merk at det kan skje endringer underveis😊

   

  Hvis dere kommer med fly til Gardemoen, er det enkleste å ta lokaltog til Asker Stasjon og deretter ta 285 Rustadgrenda til Vettre. Bruk VY-appen og legg inn hvor dere skal, så blir du både fortalt hva slags billett du trenger, og hvilken buss eller tog du skal ta. Billetten kan også kjøpes i appen. Kommer du med buss eller tog til Oslo S, anbefales 250 Slemmestad/Sætre fra Oslo Bussterminal eller Nationalteateret😊

   

  Medlemskontingent

  For å kunne delta på KrFUs landsmøte, må du ha betalt medlemskontingenten. Har du ikke gjort det enda? Betal enkelt med vipps! KrFU sitt vippsnummer: 10497. Merk med ditt navn.

   

  Sakspapirer, endringsforslag og forslag til nytt hovedprogram.

  I år skal vi behandle to manifest: et utdanningsmanifest og et energimanifest. Sakspapirene med blant annet innstilling til nytt sentralstyre og årsmelding.

  Det er sendt inn 21 resolusjoner til KrFUs landsmøte. Resolusjonskomiteen innstiller på å behandle fire av disse:

  a. Nummer 2 – En bedre ordning for ekstrapoeng til høyere utdanning (Vestland / Møre og Romsdal)

  b. Nummer 3 – Det trengs betre ettervern innan psykisk helsevern (Vestland)

  c. Nummer 16 – Politiet trenger mer åpenhet, innfør kroppskameraer (Vestfold og Telemark)

  d. Nummer 17 – Bryt forhandlingene om frihetsavtale med Kina (Edvard Kunzendorf, Jørgen Reymert 17 Jensen og Ylva Bang.)

   

  Møte for førstegangsdelegater

  Vår organisatoriske nestleder holder et møte for førstegangsdelegater tirsdag 17.oktober kl. 20 på Teams. Lurer du litt på hva som egentlig skjer på landsmøte, hva en resolusjon er, hva et B+ forslag betyr eller noe helt annet? Da burde du ta turen innom dette møte. Hilde vil fortelle litt, i tillegg til at det vil være mulighet for å stille spørsmålene du lurer på. For å komme til møte trykker du her.

   

  Politisk fravær

  Politisk arbeid er gyldig fravær. Dere som er elever, kan kreve inntil 10 skoledager per skoleår som ikke blir ført på vitnemålet. Hvis dere trenger en bekreftelse, kan dere gå inn på denne lenken. Fyll den ut og skriv den ut på papir, så kan generalsekretær signere i løpet av helga. Informasjon dere trenger: Navn: Jona Lie, Tittel: generalsekretær, E-post: jli@krf.no, Telefonnummer: 954 66 861.

   

  Alkohol og rusmidler

  KrFU skal være en inkluderende og imøtekommende organisasjon. Det er nulltoleranse for alkohol og rusmidler i alle ledd på alle arrangementer i regi av KrFU.

   

  Generell pakkeliste

  • PC eller nettbrett

  • Det du måtte trenge av skrivesaker

  • Eventuelle utskrifter av sakspapir (sekretariatet skriver ikke ut sakspapirene til deg)

  • Pent antrekk til festmiddag lørdag kveld.

  • Andre ting du måtte trenge for en helg på hotell.

   

  Praktiske spørsmål om landsmøtet rettes til meg (954 66 861 / jli@krf.no). Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

  Kontakt oss

  E-post: krfu@krfu.no

  Organisasjonsnummer: 992 329 211

  Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo

  Postboks 478 Sentrum, 0105 Oslo

  Design & utvikling av Logisk Brist