Deltakere på KrFU's landsmøte i 2022. Foto.

  NÅ KAN DU SØKE PÅ KRFUS LEDERTRENINGSKURS 2!

  Av KrFU

  17. november 2022

  Hva er LTK2?

  LTK2 (ledertreningskurs 2) er et ledertreningskurs på meget høyt nivå. Kurset går over en helg og inneholder skoleringer på toppnivå, utfordringer du kommer til å vokse på, spennende gjester og sene kvelder.

  LTK2 er for deg som har fullført LTK1 eller har tilsvarende kunnskap og erfaring. Kurset er for deg som er aktiv i KrFU, har verv på et høyt nivå, er ambisiøs og hardtarbeidende og fortsatt har tenkt å legge ned arbeid i organisasjonen. Men viktigst av alt: dette kurset er for deg som er idealist og vil gjøre verden til et bedre sted!

   

  Hvor og når?

  Kurset vil foregå i Oslo-området fra 10. – 12. februar 2023. Ytterligere praktisk informasjon vil du få tilsendt dersom du får plass på kurset.

   

  Hvordan søker jeg?

  For å søke på Ledertreningskurs 2 må du besvare to oppgaver.

   

  Oppgave 1

  KrF går inn i et år med lokalvalg. Finn og begrunn en sak du mener KrF bør profilere seg på lokalt i din kommune for å vinne valget. Skisser kort hvordan KrF kan skape synlighet og engasjement rundt denne saken.

  Maks en A4-side

   

  Oppgave 2

  Styret du har ansvar for skal arrangere årets skolevalgkamp. Styremedlemmet Alex sier ja til å være ansvarlig for valgkampen. Etter en stund ligger dere langt bak skjema ut ifra fremdriftsplanen dere vedtok. Når du spør, bortforklarer Alex med flere forskjellige grunner. Hva gjør du for å få Alex til å følge opp oppgavene sine? Hva gjør du for å sørge for at planleggingen av valgkampen drives fremover?

  Maks en A4-side

   

  I tillegg må du legge ved CV og skrive kort om hvorfor du er motivert til å delta, og om din erfaring og motivasjon for videre arbeid i KrF og KrFU.

  Søknad, CV og oppgave sendes til generalsekretær, Jona Lie på jli@krf.no.

   

  Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe!

  Søknadsfrist 15. desember 2022

   

  Vi gleder oss til å høre fra deg!

  Kontakt oss

  E-post: krfu@krfu.no

  Organisasjonsnummer: 992 329 211

  Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo

  Postboks 478 Sentrum, 0105 Oslo

  Design & utvikling av Logisk Brist