Jona Lie. Foto.

  JONA LIE BLIR NY GENERALSEKRETÆR I KRFU

  Av Hedvig Halgunset

  20. juni 2022

  Landsstyret vedtok lørdag 18.juni å ansette Jona Lie (21) som ny generalsekretær i KrFU. Jona er på nåværende tidspunkt ansatt som politisk rådgiver i KrFU, i tillegg til at hun er tidligere sentralstyremedlem og fylkesleder i Agder KrFU. Lie er bystyrerepresentant og gruppeleder for KrF i Lillesand bystyre. Hun studerer Økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder.

   

  Avtroppende generalsekretær er storfornøyd med ansettelsen.

  - Selv om det er vemodig å gi seg i en jobb man digger, er det en glede å kunne gi stafettpinnen videre til en så dyktig og kompetent etterfølger. Organisasjonen er heldig som vil få Jona på laget i ny rolle, sier Hedvig Halgunset, avtroppende generalsekretær.

   

  Leder i KrFU, Hadle Rasmus Bjuland gleder seg veldig til å få ny generalsekretær på plass.

  - Jeg har kjent Jona siden hun kom inn i mitt fylkesstyre i Agder KrFU. Hun har imponert meg siden dag en. Derfor er det veldig gledelig å få henne inn i denne rollen.

   

  Jona gleder seg til å starte i ny jobb.

  - Organisasjonen har hatt en helt sprø medlemsøkning på 25% siden januar. Dette vil jeg være med på videre! Nå rettes blikket inn mot valgkampen 2023. Jeg er gleder meg til å ta fatt på oppgavene i en viktig tid for partiet.

   

  Jona begynner som generalsekretær 12.august.

  Kontakt oss

  E-post: krfu@krfu.no

  Organisasjonsnummer: 992 329 211

  Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo

  Postboks 478 Sentrum, 0105 Oslo

  Design & utvikling av Logisk Brist